top of page

Als optreden is dit uiteraard heel spectaculair, en bij ons wordt dit uitgevoerd door prachtige en flexibele danseressen, in mooie Caribische kleding en begeleid door tropische muziek. Limbo show is een populaire dans voor vrolijke feesten, met extra opties zoals vuurspugen.

Onze samba show is een prachtige dans afkomstig uit Brazilie. De samba danseressen zien er mooi en sexy uit in hun bikinis en met hun prachtige veren hoofdtooien. Twijfel dus niet om onze mooie en sexy danseressen te boeken voor uw feesten.

20221119_210123.jpg

Salsa is heel gezellig om te zien, en nog gezelliger om zelf te doen, perfect voor een optreden of workshop waarbij het doel is om mensen uit hun stoel en op de dansvloer te krijgen. We kunnen de muziek hierbij variëren naar cumbia, Bachata, merengue of reggaeton.

FLAMENCO  -  BUIKDANS  -  MUZIEK

De muziek van de flamenco wordt doorgaans niet genoteerd, maar net als veel volksmuziek oraal en via overlevering aan de volgende generatie doorgegeven. Begeleid door het knippen in de vingers (pitas) of met klappen in de handen 

Deze dans komt uit de cultuur van het midden Oosten. Buikdans is een ritueele dans, oorspronkelijk een tempel dans, een sociale dans en een overwinnings dans. Ze dansen met Isis Wings, een lange sjaal of een slang.

Bij onze muziek hebben we leuke duo's of groepen artiesten voor uw feesten, waar ze stijlen laten horen zoals, salsa, bachata, merengue, flamenco, cha cha cha, percussie, bekende spaanse muziek en veel meer.

LATINOAMERICAANSE FOKLORE

Chili heeft verschillende muzikale uitdrukkingen in het noorden, midden en zuiden van het land, waaronder ook Paaseiland en Mapuches muziek. De nationale dans is de cueca. Deze dans is zeer geschikt voor wat meer culturele evenementen. Geschikt voor culturelen evenementen.

Mexico heeft een rijke traditie aan folklorische dansstijlen. Wij bieden verschillende folklorische mexicaanse dansstijlen zoals: Jalisco, Veracruz, Nayarit, Azteca, Oaxaca, Chiapas, enz. Door de verschillende kleurige kostuums en de vrolijke dans is deze show een hit voor ieder feest.

Colombia heeft een leuke folklore en gezellig muziek met hoeden en traditioneel heupen bewegen.  De mannen proberen vrouwen versieren en de dans laat dat  haar wel merken. Cumbia Muziek is hun dans waar zo vrolijk en gezellig is. 

bottom of page