top of page
Vrolijke dansles

ZUMBA IN OOST

aandag om 19.00-20.00

 Kramatplansoen 101

 Amsterdam

info: 0614448665

hiphop Class
Dance class
Ourdoor Zumba Class
Oudere dames yoga
dansles
Groepsdans

Zumba staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Country, Rock and Roll, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen er flink op los.

Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daarmee meteen goed je lijf traint, dat is mooi meegenomen. Want zonder dat je het merkt, train je goed je lichaam, met name heupen, billen en taille én verbrand je denodigecalorieën!

Probeer dit geweldige workout gratis in een van onze open dagen! Het is echt voor iedereen die interesse heeft in sport, dansen en een gezonde leven! Zumba, Cardio zumba, Latin workout, Salsa Aerobics, fit voor de zommer, fitness en ontspanning.

Het verschil met de andere, is dat dat met ons écht gezellig is. En het maakt niet uit of je soepel in de heupen bent of niet; daar gaat Zumba niet over. Zumba heeft makkelijk choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Je hoeft niet te kunnen dansen! het is gezellig en voor alle leeftijden.

Vraag een leuke workshop voor uw evenemeten of gewoon lekker zumba les nemen ook in amsterdam!!

bottom of page